Open

Egg

Green

Big

Sponsors 

Dit is een publicatie van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie 2023

Titelsponsor

Bernardus

Bernardus is de officiële wijnpartner van het Big Green Egg open.

Welcome to the world of Bernardus, shaped by Dutch businessman and racing driver Ben Pon (1936 – 2019). He excelled in both Olympics and Le Mans racing, even venturing into Formula One. In 1988 Ben Pon left for the United States and started his vineyard in California. He created a world-class wine collection. When Ben Pon passed away in 2019, Robert van der Wallen vowed to continue Pon’s legacy, expanding the premium wine portfolio and honoring their friendship through the Bernardus Golf course. This championship course has hosted European PGA tours and will host the 2026 Solheim Cup, the world’s premier womens golf championship.

Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan.

Scheybeeck

Scheybeeck investeert in vastgoed en in gezonde ondernemingen met een stevige positie, een ambitieus management en groeipotentie. We zetten kennis en kapitaal in om groeiplannen te realiseren of investeren in Nederlandse familiebedrijven om de opvolging te waarborgen. We zijn onafhankelijk en gaan alleen langetermijnrelaties aan. De deelnemingen in ons portfolio passen bij ons en bij elkaar: ze zijn actief in verhuur, onderhoud en service, technische dienstverlening, veiligheid, transport & logistiek, en bouw & ontwikkeling. Samen vormen we een ijzersterk netwerk.

Jumbosports.com

Bij Jumbosports.com vind je alles op het gebied van golf en hockey. Het grootste assortiment tegen vaste lage prijzen, de beste service en altijd een eerlijk advies. Dat zijn de vier pijlers van de unieke Jumbo Golf & Hockey formule. Iedereen, van jong tot oud en van alle niveaus, is bij Jumbo aan het juiste adres. Met zeven Jumbo Golf-, vier Jumbo Hockey- en één Jumbo Golf & Hockey superstore is er altijd een winkel dichtbij. Maar natuurlijk shop je bij Jumbo ook eenvoudig online.

MIcompany

MIcompany is sinds 2020 partner van de NGF en is gespecialiseerd in het bouwen van Artificial Intelligence (AI)-oplossingen. Ook helpt MIcompany mensen en organisaties met het bouwen van vaardigheden op het gebied van Artificial Intelligence (AI). Dit doet MIcompany in haar eigen opleidingsschool MIacademy. Het team van MIcompany bestaat uit 80 datawetenschappers en  -ingenieurs en ondersteunt bedrijven als Nike, Booking.com, Heineken, LeasePlan en Shufersal in meer dan 25 landen.

Footjoy

Al 150 jaar is Footjoy een begrip in de golfsport. Footjoy is producent van superieure golfschoenen, -handschoenen, -kleding en accessoires. Footjoy golfschoenen en golfkleding worden veel gedragen door golfspelers op de DP World Tour en PGA Tour.

Titleist

Titleist is een Amerikaanse producent van golfclubs en -tassen, maar is vooral bekend om zijn populaire golfballen. De Pro V1 en Pro V1x zijn de meest gespeelde golfballen op de tour en ook geliefd bij amateurs over de hele wereld.

Nederlandse Loterij

Zeven merken, één gedachte. Nederlandse Loterij is de naam achter zeven bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto. ‘Onze missie is bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.'

Big Green Egg

‘Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit.' De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen.

En daarom is de samenwerking met de NGF en Big Green Egg een hele natuurlijke en ook een erg leuke! We zijn trots om onszelf officieel partner van de NGF te mogen noemen’, aldus Wessel Buddingh’, Managing Director Big Green Egg Europe. Danielle Wallet, Marketing Directeur van de NGF, voegt daaraan toe dat ‘een partner als Big Green Egg verbinden aan de NGF enorm kansrijk is. De samenwerking werkt twee kanten op; golfers maken kennis met Big Green Egg tijdens golfevents en Big Green Egg-gebruikers maken kennis met golf.     

Dit is een publicatie van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie 2023

Sponsors 

Open

Egg

Green

Big

2023