Open

Egg

Green

Big

Voorwoord

Beste bezoeker,

Met plezier zijn wij alweer voor het derde jaar de officiële titelsponsor van het Big Green Egg Open. Dit keer op de Hilversumsche Golf Club, een prachtige golfclub en ook nog een van de oudste van het land.

Wij kijken uit naar een fantastisch evenement. Het is heel mooi om de Europese vrouwentop bij elkaar te zien en wij hopen samen met de NGF weer een inspirerende entourage gecreëerd te hebben.

Big Green Egg is tijdens het toernooi ook culinair aanwezig. Op de 9de hole verzorgen we spectaculaire VIP lunches, waarvan alle opbrengsten gaan naar het goede doel Plan International. Voor de oplettende bezoeker zijn er twee hele bijzondere EGGs op het toernooi aanwezig, uitgevoerd in maat XXXXL. Ze zijn niet te missen!

Namens Big Green Egg wens ik alle speelsters een geweldig toernooi en alle bezoekers een prachtige dag op de Hilversumsche Golfclub.

Wessel Buddingh’
CEO Big Green Egg Europe

Beste golffan,

Wat ontzettend leuk dat je naar het Big Green Egg Open op de Hilversumsche Golf Club bent gekomen. De komende dagen ga je wereldtoppers in actie zien. Als president van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) ben ik ontzettend trots dat wij voor de eerste keer het vrouwengolf laten schitteren in dit toptoernooi op deze prachtige golfbaan. Tevens mijn homecourse.

Hier laten we zien hoe mooi vrouwengolf is en inspireren we vrouwen om in te stappen in onze sport. Wist je dat maar een derde van de Nederlandse golfers vrouw is? De NGF wil dat percentage omhoog brengen en dit toernooi levert daar een goede bijdrage aan.

Maar natuurlijk kom je hier niet alleen voor golf. Op de speciaal voor dit evenement gebouwde hole 19 beleef je een heerlijke dag met een hapje en drankje, en ook met tal van leuke activiteiten voor jong en oud, voor man én vrouw.

In dit duurzame digitale programmaboekje vind je alle informatie over het toernooi, de deelneemsters en de activiteiten op hole 19. Ik wens je heel veel plezier tijdens het Big Green Egg Open 2023.

Caroline Huyskes
President NGF

Voorwoord

Open

Egg

Green

Big

2023