Open

Egg

Green

Big

Voorwoord

Beste bezoeker,

Met veel plezier zijn wij voor het tweede jaar de officiële titelsponsor van het Big Green Egg Open. Wij kijken uit naar een fantastisch evenement. Het is heel mooi om de Europese top bij elkaar te zien en wij hopen samen met de NGF weer een inspirerende entourage gecreëerd te hebben.

Graag wil ik speciale aandacht voor het jonge talent dat zich hier mag meten op het allerhoogste niveau. Een bijzondere mogelijkheid. Pak die kans, dames!

Big Green Egg is ook culinair aanwezig, op de 19e hole met mooie masterclasses. Voor de oplettende bezoeker staan er twee heel bijzondere EGGs op het toernooi. Maat XXXXL, niet te missen.

Namens Big Green Egg wens ik alle speelsters een geweldig toernooi en alle bezoekers een prachtige dag!

Wessel Buddingh’
CEO Big Green Egg Europe

Beste golffan,

Wat ontzettend leuk dat je naar het Big Green Egg Open op de Rosendaelsche Golfclub bent gekomen. De komende dagen ga je wereldtoppers in actie zien. Als president van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) ben ik ontzettend trots dat wij voor de tweede keer op rij het vrouwengolf laten schitteren in dit toptoernooi op deze prachtige golfbaan.

Hier laten we zien hoe mooi vrouwengolf is en inspireren we vrouwen om in te stappen in onze sport. Wist je dat maar een derde van de Nederlandse golfers vrouw is? De NGF wil dat percentage omhoog brengen en dit toernooi levert daar een goede bijdrage aan.

Maar natuurlijk kom je hier niet alleen voor golf. Op de speciaal voor dit evenement gebouwde hole 19 beleef je een heerlijke dag met een hapje en drankje, en ook met tal van leuke activiteiten voor jong en oud, voor man én vrouw.

In dit duurzame digitale programmaboekje vind je alle informatie over het toernooi, de deelneemsters en de activiteiten op hole 19. Ik wens je heel veel plezier tijdens het Big Green Egg Open 2022.

Caroline Huyskes,
President NGF

Voorwoord

Open

Egg

Green

Big

2022